Cum plătesc

Modialități de plată:


1) RAMBURS - CASH la livrare (contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.)


2) ONLINE CU CARD BANCAR  (VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD)

Daca ati ales metoda de plata " ONLINE PRIN CARD BANCAR " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D SECURE" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.3) Transfer bancar (transfer bancar, pe baza facturii proforme in format electronic)

Veţi primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastră de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amănunte.

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin curierat rapid.
Comenzile plasate până în ora 14:00 se vor livra în 24h de la primirea comenzii. Comenzile plasate dupa ora 14:00 se vor livra în maxim 48h de la primirea comenzii. În cazul produselor personalizate acestea vor fi expediate între 1-5 zile lucrătoare, după primirea e-mail-ului cu "Bun de tipar" şi/sau a confirmării plăţii. În anumite cazuri speciale (urgenţe, volum aglomerat, etc.) aceste termene pot fi micşorate sau mărite.

Costul  transportului va fi afişat separat pe comanda şi pe factura emisă către dumneavoastră. În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.