Exterioare a motorului clapetei de control 881170a13 pentru mercur Control de la Distanță-4000 Partea de Montare(Power Trim) 14PIN 15FTWire cablajului

  • 801.59lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • mp3 rame foto digitale, rame foto digitale, corpul placa de surfing accesorii, motor 4 timpi comutator, motor de barca parte, oem mercury piese, turnător barca de pescuit, marin motoare outboard, nedefinit pantaloni, decor mercur, caz mercur metal
  • Starea: noi
  • Origine: China Continentală
  • garnitura comutator: Da
  • TRAGE SAU ÎMPINGE: TRAGEȚI PENTRU A DESCHIDE
  • Nume De Brand: POWEROB TEC
  • ACE: 14Pin
  • p/n: 881170a13
  • Sârmă exploatați: Cu 16.5 FT cablajului

Sku: w110262

POWEROB TEC

Pentru Mercury Outboard de la Distanță Cutie de Control Partea de Montare-4000 Gen am Trage Pentru a Deschide 881170A13 14PINS

Necesare Distanțele De Montaj

Telecomanda trebuie să fie montat pe o suprafață dură, plană nu mai puțin de 6,3 mm (1/4 in.) gros.

IMPORTANT: cabluri de comandă trebuie să fie capabil să se deplaseze independent unul de celălalt.

Nu utilizați ancore, cleme, cabluri, sau de a asigura orice hamuri sau alte elemente în

91.4 cm (36.) de cabluri de comandă ieșirea din telecomanda modulul de asamblare.

1. Mâner de Control: Ridicați neutru de deblocare și trecerea într-o treaptă cu o firma, cu o mișcare rapidă.Aproximativ primele 32° mâner de control de călătorie (de la poziția neutră) va schimb vitezele, restul de control se ocupe de călătorie avansuri clapetei de accelerație

2. Neutru versiune de blocare: blocare neutru previne deplasarea accidentală de control de la distanță de poziția neutră.Neutru de deblocare trebuie să fie ridicat pentru a schimba de la distanță de control.

3. Tăiați întrerupător: Folosit pentru a curăța motorul și ridicați motorul la înălțimea dorită pentru tractare sau apă de adâncime mică operație.

4. Fast idle maneta: Ajută la pornirea la rece a motorului (cu carburatoare).Când motorul este rece, puneți maneta de comandă în poziția neutră și ridicați maneta.Acest lucru oferă o mai mare RPM pentru pornirea unui motor rece.Fast idle maneta poate fi ridicată numai atunci când maneta de comandă este în poziția neutră.

5. Aprindere / choke întrerupător : Porniți motorul prin rotirea cheii de contact în sens orar pentru a theSTART poziție .Pe modele, care au o sufoca , împingând cheia de contact în willactuate sufoca .Eliberați cheia și permite trecerea la a reveni la " RUN poziția .Opri motorul prin rotirea cheii de contact în sens antiorar la " OFFposition

6. Clapetei de frecare buton de reglare : Reglarea clapetei de frecare prin rotirea knobclockwise pentru a crește frecare , sau invers acelor de ceasornic pentru a reduce frecarea

7. Tahometru fasciculului de cabluri al prizei : Oferă o conexiune convenabilă fortachometer / instrumente cârlig

8. Curea comutatorul de oprire: scopul unui șnur stop pentru a opri motorul atunci când operatorul se mută destul de departe de poziția operatorului (ca în evacuare accidentală din poziția operatorului) pentru a activa comutatorul.

Cu16.5FT 14PIN

Asietă Comutator

Instalați Pachet Accesorii

Cablu acceleratie GEN eu

Acest Mercur 881170A13 R/C W/TRIM 15 14P se potrivește la următoarele modele și componente:

Forța de Tachelaj Piese & Accesorii de la Distanță de Control și Componente Partea de Montare Cutie de Control de Control de la Distanță-4000 Partea de Montare(Power Trim)

Mercur Tachelaj Piese & Accesorii de la Distanță de Control și Componente Partea de Montare Cutie de Control de Control de la Distanță-4000 Partea de Montare(Power Trim)

Mercruiser Tachelaj Piese & Accesorii de la Distanță de Control și Componente Partea de Montare Cutie de Control de Control de la Distanță-4000 Partea de Montare(Power Trim)

Mercur Sportjet Tachelaj Piese & Accesorii de la Distanță de Control și Componente Partea de Montare Cutie de Control de Control de la Distanță-4000 Partea de Montare(Power Trim)

PROFESIONALE ȘI DE MARE VITEZĂ DE SERVICII LOGISTICE

De Mare Viteză

Express pentru proba sau urgent comenzi!

5 STELE

De 5 stele, feedback-ul este foarte apreciat!Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, pentru a ne permite o oportunitate de a rezolva orice probleme.

Adauga un comentariu

Rating: