Top de Vânzare Usor De Asamblat Multi-funcțional de Craciun Pentru Pomul de Crăciun Favoruri, Cadouri de Casa Podoabe

  • 51.69lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Luminos: No
  • Origine: China Continentală
  • Greutate: 1.1
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Numărul De Model: Rc

Sku: w136454

Despre acest articol

PERFECT DECORA PENTRU CRĂCIUN - Pop-Up Beteala Pom de Crăciun Realizate din Eco-friendly calitate material PVC, Metal Robust Suport și suprafața procesul de pulverizare poate preveni eficient rugina.Cele patru picioare de suport este confectionat din material plastic gros, este uniform subliniat pentru a îmbunătăți stabilitatea de copac și nu este ușor să alunece,și pentru a proteja podeaua.Putem crea o uimitoare atmosfera de Crăciun de decorare acasă sau de la birou cu acest sclipitoare subțire de copac.

EXCELENT BETEALA CREION COPACI - Eco-friendly beteala material, grăsuț folie sclipici paiete.În timpul zilei, arborele este spumante bling atunci când lumina soarelui pe ea.Dacă se adaugă șir de lumini pentru a-l care a făcut-o să arate mai bine în întuneric.Combinația de scântei beteala si lumini este foarte frumos ( Lumini nu sunt incluse) .Acest copac nu trebuie să fie utilizate numai în perioada Crăciunului, dar în orice moment al anului, ca decor pentru Nunta, Ziua de nastere, Petrecere, Casa, Apartament, Semineu, Birou, precum și alte locuri.

REUTILIZABILE elemente de RECUZITĂ PENTRU HOME DECOR de SEZON - Acest skinny copac este UȘOR DE instalat și de DEPOZITARE și MIȘCARE, Ea nu ocupă foarte mult spațiu ca un copac tradițional.Există instrumente specializate sau sunt necesare abilități.Ușor de configurat și de demontat.Este nevoie de DOUĂ minute pentru a pune împreună!!!Oricine o poate face!Atunci când nu utilizați acest copac se pliază și poate fi pus într-o cutie.decor.IDEAL PENTRU CADOURI de CRĂCIUN - O mare decor de Crăciun copac pentru familia ta, copii și prieteni.

Mare pentru un cadou personalizat pentru familie.Adăugați note mici de recunoștință să-i mulțumim pentru un prieten sau iubit-o.Putem sta ceva pe copac ce vrem (pom de Crăciun DIY).Toată lumea va împărtăși într-o mulțime de fericire și de râs când văd strălucitoare drăguț decoratiuni de Craciun copac cu plin de cadouri la domiciliu sau la birou!

Cumpărător De Lectură:

1) data De livrare este numai pentru referință, Uneori, va fi amânată de sărbători, festivaluri,vreme rea, vamale, etc.

2) pretul nu include taxa vamala,Zonă de la Distanță, Taxă sau alte plătește Taxele de curierat.Ai nevoie să acorde 30USD mai mult, dacă adresa este de Zonă de la Distanță.

Plata:

1) acceptam Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Wallet/Transfer Bancar.Contactați-Ne Dacă Aveți Orice Întrebare, Atunci Când Veți Plăti.Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că orice rambursare va fi emisă în același mod în care cumpărătorul a plătit noi.

2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rog, așteptați câteva minute și încercați din nou plățile trebuie să fie completeed.

Pachetul Shippment:

1) Elemente vor fi verificate și ambalate bine înainte de a le trimite, în scopul de a asigura clientilor nostri le-a primit în stare bună.

2) de Obicei, acesta va avea nevoie de 24 ore pentru www.brumbi.ro de a audita fonduri după ce ai plătit comanda,putem opera doar comanda după auditul financiar încheiat.

3) Am doar nava a confirmat comanda.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

4) Serviciul de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

5) Daca nu ai primit coletul la timp estimat de livrare,vă rugăm să ne contactați,vom urmări shippment și replyn curând.

Feedback-ul:

Va garantam standard ridicat de servicii pentru clienți și să depună eforturi pentru satisfacție de 100%!

Orice problemă,vă rugăm să ne contactați imediat.

Adauga un comentariu

Rating: