Multifunctional Masina Anti-Alunecare Mat Auto Suport De Telefon Non Alunecare Lipicios Anti Slide Dash Telefon Monta Silicon Bord Auto Pad Mat

  • 5.56lei
  • 8.84lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Nume De Brand: Putere
  • incarcator: No
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici: Nu Caracteristici

Sku: w223032

Caracteristici:

1. PVC material: Aceasta perna este confectionata din material PVC, care nu deteriora consola centrală și este potrivit pentru cele mai multe masini.

2. De înaltă și joasă temperatură de rezistență: Acest mat este rezistent la temperatură joasă și la temperatură ridicată, nu vor fi deformate, non-toxic și fără gust.

3. Durabil: Acest mat pot fi spălate în mod repetat, este delicat si rezistent, si are o suprafață anti-alunecare si rezistenta la abraziune.

4. Convenabil de stocare: Aceasta perna are mai multe independentă grile, puteți pune lucrurile pe el pentru a păstra mașina curată.

5. Vine cu un stand: Acest mat vine cu un suport pentru telefonul mobil.Puteți pune telefonul mobil în timp ce conduceți, astfel încât să nu trebuie să cumpere un stand pentru un telefon mobil.

Descriere:

Parcare funcție de card, sticla în afara ferestrei se poate vedea în mod clar numărul de telefon de mașină.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiune:248*185mm

Culoare: rosu, negru, albastru (opțional)

Aplicabile model: General

Pachetul Inclus:

1* Tablou De Bord Auto Mat

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Adauga un comentariu

Rating: