Calimba 21 Cheile Kalimba Mahon Degetul Mare Pian Din Lemn Mbira Instrumente Muzicale Cu Geanta Accesorii Muzică Cadouri Pentru Copii Incepatori

  • 248.51lei
  • 497.02lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • kalimba 42 cheile, kalimba note, degetul mare pian din lemn, pian cadou, Kalimba
  • Ton: C Ton
  • Origine: China Continentală
  • Dinții: 21 Cheie
  • Tip: Kalimba
  • Nume De Brand: CICADANCE

Sku: w8191

Lista De Pachete:

Kalimba*1

Scară autocolant*2

Tuning Ciocan *1

Ștergeți Cârpă *1

Kalimba Caz *1

Kalimba Songbook*1

Caietul de sarcini:

1.Brand:CICADANCE

2.Material: Lemn De Mahon

3. Culoare: Lemn de culoare/Verde/Rosu/Maro Închis

4. Dimensiuni:Latime: 14cm(≈5.5") ; Inaltime: 18cm(≈7.08");

【 Mahon Material & Craft】 Acesta este un frumos artizanale instrument făcut din lemn de Mahon.Lemnul este foarte netedă și lucioasă și simt minunat.

【Standard internațional Intonație】 Când măsurarea sunet, tuner arată verde nu înseamnă că ea a ajuns profesionale teren, în general, a deviat cu mai mult de 10 tone de puncte, nu sunt în ton.

【Sunet frumos si Curbe Note] Fiecare tine este curbat și clar gravate cu tonul și reglate la C. va offfer o frumoasă susține cu nici o preocupare în zone moarte sau cu un cut-off notă.

【Ușor de operat】 degetul mare pian este foarte ușor pentru a juca.Chiar și oamenii care nu au muzicale fundație poate folosi noastre profesionale kalimba manual de învățare a introduce utilizare și metode de joc de kalimba în detaliu, făcându-l ușor pentru tine de a învăța.

【Perfect Idei de Cadouri 】 Atractiv și destul de interesant pentru copii și adulți.Kalimba este nu numai cel mai bun instrument muzical pentru performanță, de familie, în aer liber, școală de partid și de petrecere a timpului liber, dar, de asemenea, o vacanță sau de cadou de ziua de nastere pentru copii, rudele și prietenii,iubitorii,iubitorii de muzică.Întreținere și depozitare de Kalimba: 1. Atunci când vremea este uscat sau temperatura este mare, aveți nevoie pentru a menține kalimba.Este recomandat să-l pună într-un caz sau o kalimba sac de depozitare pentru a menține umiditatea adecvată (30%-60%RH) pentru a evita deformarea și crăparea parte a corpului.Este recomandat să alegeți mahon kalimba și arțar kalimba la temperatura mica zone. 2.Kalimba nu ar trebui să fie expuse la lumina soarelui.Dacă te joci în aer liber sau sub soare, este recomandat pentru a stoca și să-l mențină după joc. 3.După fiecare joc, vă rugăm să folosiți o curat de curățare pânză sau prosop pentru a curăța sudoare și linii de mână pe tastele pentru a preveni cheile de la ruginirea.Dacă kalimba nu a fost folosit pentru o perioadă lungă de timp, vă rugăm să se aplice ulei anti-rugina de pe chei, pentru a evita ruginirea. 4. În zonele cu vreme umeda, vă recomandăm să puneți kalimba într-o pungă, pentru a evita ruginirea dintre cheile cauzate de umiditate.

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Adauga un comentariu

Rating: